Galatasaray'dan ayrılacağı öne sürülen Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Sarı - Kırmızılı takımda kalacağını açıkladı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Muslera, "Galatasaray ile 2 sezon daha kontratım var. Burada kalmaktan mutluyum. Ben de çıkan haberleri görüyorum. Teklifler geldiğini ben de medyadan okuyorum. Bu haberler sanıyorum sadece gazetecilere geliyor. Maddi konularla ilgili de bir kaygı duymuyorum ve burada mutluyum." dedi.

Perşembe günü oynanacak derbide sahada olacağının altını çizen başarılı eldiven, "Öncelikle Uruguay federasyonuna başkanına ve hocasına teşekkür ediyorum. Ben mutlaka burada olmam gerektiğini söyleyince onlar da kabul etti. Galatasaray markasının Avrupa’dan uzak kalmaması için mücadele edeceğiz. Bu cezanın önümüzdeki sezon çekilmesi için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Ülkesi Uruguay için Copa Amerika'nin öneminden bahseden Muslera, “Uruguay küçük bir ülke ama futbol bakımdan çok önemli bir ülke. Copa Amerika bizim için çok önemli. Orada ülkemizi temsil etmek çok önemli" şeklinde konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr