Lazio karşısındaki kurtarışlarıyla maçın en iyilerinden olan Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Muslera, maça iyi başladıklarını belirterek "Özellikle ilk 20 dakika iyi oynadık ve golü de bulduk. Ama Lazio'nun golünden sonra ritmimizi kaybettik.. İkinci yarı ise biraz daha dengeli geçti. Şimdi İtalya'dan galibiyetle dönmemiz gerekiyor. Tek hedefimiz bu" dedi.

Yediği golle ilgili de açıklamalarda bulunan Uruguaylı file bekçisi, Lazio'nun duran toplarda etkili bir takım olduğunu söyleyerek "Maçtan önce duran toplara çalışmıştık ama ne yazık ki maç boyunca duran toplarda etkili oldular. Bu seviyelerde bu konuda daha dikkatli olmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Eski takımına karşı mücadele etmekten mutlu olduğunu da dile getiren Muslera, "Eski arkadaşlarımla bir arada olmak benim için güzel bir duyguydu. Futbolculardan benim dönemimde oynayan iki arkadaşım vardı. Onlarla hasret giderdik. Yine başta kaleci antrenörü olmak üzere tüm Lazio ekibiyle görüşebilmek beni mutlu etti" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr