Başrollerini Beren Saat, Ekin Koç ve Hülya Avşar'ın paylaştığı 'Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan'ın final yapacağı iddiası önceki gün akşam Uçankuş TV’nin ‘İki Kadın Arasında’ programında ortaya atılmıştı. Kösem Sultan’ın kesin olarak 26. bölümde biteceği açıklanmıştı.

DÜŞÜK REYTİNGLER BAŞINI YAKTI

Dört yıl boyunca ekranda fırtınalar estiren Muhteşem Yüzyıl’ın devamı olarak çekilen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yüksek beklentiyi karşılamadığı belirtildi. Hülya Avşar’ın 10 yıl aradan sonra Safiye Sultan karakteriyle seyirciyle buluştuğu dizi, dev bütçesi ve güçlü prodüksiyonuna rağmen ilk bölümünden itibaren düşük reytingler aldı.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM BİTİYOR MU?

Konuyla ilgili olarak dizinin yapım şirketi TİMS Productions'dan yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye ile birlikte dünyanın 30 ülkesinde yayınına devam eden "Muhteşem Yüzyıl Kösem" ile ilgili 26. bölümde final yapacağına dair bilgilerin yer aldığı haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Muhteşem Yüzyıl yapımcısı Timur Savcı'dan Hülya Avşar'a: 'Hemen sil o videoyu!'

Böyle bir karar alınmamakla birlikte, Türkiye'de yayın gününde AB kategorisinde en çok izlenen birinci dizi olmaya devam eden "Muhteşem Yüzyıl Kösem" yurtdışında da yayınlandığı kanallarda gün birincisi olarak başarısını sürdürmektedir.

Resmi kaynaklardan açıklanmadığı takdirde bu tarz haberlere itibar etmemenizi önemle rica ederiz."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr