MSQRD’da Facebook’u seçti. Gün geçmiyor ki Facebook yeni bir hamle daha yapmasın..
MSQRD
Bu güç birliğinin beraberinde getirdiği bir çok yenilikte olacak. MSQRD ve Facebook güç birleşimi dışında yeni filtreler ve başka grafik özellikleri getireceklerini de belirttiler.


Sosyal medya platformlarında son derece popüler olan bu uygulamanın videoları da milyonlarca hite ulaşıyor. Ayrıca bu uygulama tarafından yapılan fotoğrafların da sosyal medya platformlarında oldukça yüksek geri bildirimler aldığını söylemek mümkün. Önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi beklenen, bu güç birliğinin kullanıcılara sağlayacağı ekstra ilaveler de merak konusu. Yeni filtreler ve görsel kazanımların olacağı bu uygulamaya yönelik güç birliğinin bazı kısımları halen soru işaretlerini barındırıyor.
Ayrıca, uygulamanın barındırdığı logonun Facebook platformlarında bulunup bulunmayacağı ise ayrı bir merak konusu haline geldi. Bazı kullanıcılar ve içerik üreticileri Facebook’un bahsi geçen uygulamayı satın aldığı veya alacağı yönünde yorumlarda bulunuyor. Böyle bir durum halen kesinlik kazanmamış olsa bile, ekonomik açıdan Dünya devi isimler arasında yer alan bu ismin bahsedilen şekilde bir çalışma göstermesi de pek şaşırtmaz doğrusu.

Dead Island 2’de Tuhaf Gelişmeler!


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr