Sputnik'in Rus RBK haber sitesinden aktardığı habere göre, Moskova'nın kuzeybatısındaki Oktrabrskoye Pole metro istasyonunda 'simsiyah' giyinmiş bir kadın görüldü.​ Diğer taraftan basına konuşan görgü tanıkları, 'simsiyah' giyindiği için bu kişinin kadın mı yoksa erkek mi olduğunu anlamakta zorlandıklarını söyledi.

Rus basınına yansıyan haberlerde, elinde kesik bir çocuk başıyla durduğu söylenen kadının 'tekbir' getirdiği ve kendini havaya uçurmakla tehdit ettiği de aktarıldı. Rusya Soruşturma Komitesi'nden basının sorularını yanıtlayan bir yetkili de, elinde kesik çocuk başıyla görülen kasının Oktrabrskoye Pole metro istasyonunda gözaltına alındığını söyledi.

POLİS BAŞI OLMAYAN BİR CESET BULMUŞTU

Daha önce Rus basınına, Moskova'da polisin bir apartman dairesinde başı olmayan bir çocuğun cansız bedenini bulduğuna dair haberler yansımıştı. İnterfax haber ajansı da güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberinde, çocuğun 3 ya da 4 yaşında olduğunu aktarmıştı. RİA Novosti haber ajansına bilgi veren bir polis yetkilisi ise evinde ölü bulunan çocuğun bakıcısının cinayetle bağlantılı olarak gözaltına alındığını söylemişti. LifeNews televizyonu, kurbanın bir kız çocuğu olduğunu ve isminin Nastya olduğunu aktardı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr