UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında yarın Fenerbahçe ile yapacakları maç öncesi II. Louis Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, hedeflerinin turu geçmek olduğunu belirterek, "Turu geçmek için 90 dakikamız var. Biz de bu 90 dakika içinde elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz turu geçmek. Geleceğimiz kendi elimizde. Tabii ki endişemiz de var ama her şey kendi elimizde" dedi.

İlk maçta sakatlığından dolayı forma giyemeyen Hırvat kaleci Danijel Subasic'in yarın sahada olabileceğini ifade eden Jardim, "Subasic, mevkisi gereği 90 dakika oynamaya hazır gibi. Kamil Glik de kadroda olacak. Ancak oyuncuların fiziki olarak hazır olup olmadığını bilmek için yarını bekleyeceğiz" diye konuştu.

Monaco'nun Faslı oyuncusu Nabil Dirar ise Fenerbahçe karşısında ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayarak, "Sabırlı olmalıyız. Yemeden gol atıp turu geçmek istiyoruz. Fenerbahçe, Barcelona değil ancak Türkiye'nin en güçlü takımlarından biri. Elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı.

BASIN TOPLANTISINDA TERCÜMAN KRİZİ

Bu arada basın toplantısında tercüman skandalı yaşandı. Basın toplantısında görevli tercüman, teknik direktör Leonardo Jardim ve Nabil Dirar'ın açıklamalarını Türkçe'ye çevirmekte zorlanırken, Jardim'in bir soruya verdiği yanıtı ise not almadığı gerekçesiyle tercüme etmedi.

MONACO, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu arada Monaco takımı, La Turbie'de yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr