Hannover'in resmi internet sitesine konuşan Milosevic; İsveç, Almanya ve Türkiye'deki yaşam tarzı hakkında görüşlerini dile getirdi.
Genç savunmacı, "İsveç'ten, Türk yaşam tarzına geçmek büyük bir adım olmadı. İsveç'te, Türk ve Arap insanlarla birlikte büyüdüm. İsveç kültürü ile Alman kültürü, yaşam tarzı açısından da birbirine çok benziyor" dedi.
İsveçli oyuncuların Almanya'da başarılı olduğuna dikkat çeken Milosevic, "Hız daha fazla, her şey daha çok takımla ilgili. Örneğin Türkiye'de, futbolcular daha çok fantastik bireysel yetenekleriyle ön plana çıkıyor" ifadesini kullandı.

"NEDEN OYNAMIYORUM? DİYE SORAYIM Kİ?"
Türkiye'de fazla forma şansı bulamadığını dile getiren Milosevic, "Türkye'de ne yazık ki çok az oynadım. Uzun bir süre sakattım ve liderdik. Niye teknik direktöre gidip, "Neden oynamıyorum?" diye sorayım ki?" diye konuştu. Türkiye'de saha için yardımlaşmanın olmadığını anlatan İsveçli, "Bundesliga şu an için en iyi lig. Bütün oyuncular yüzde 110'nu veriyor ve bibirine yardım ediyor. Türkiye'de ise durum biraz şöyle: "Tamam topa sahipsin ancak çözüm bulmak için tek başınasın" diye konuştu.
Milosevic ayrıca kariyerinde ilk kez düşmeme mücadelesi verdiğine de vurguladı ve "Kişisel olarak yapabileceğim tek şey, her antrenmanda yer almak ve her maçta yüzde yüzümü sahaya verme şansına sahip olmak" ifadesini kullandı. (ajansspor)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr