A Milli Futbol Takımı'nda futbolcular 'KANKA' Grubu'ndan milli takım için yapılan özel beste ve klibini Fransa'ya giderken uçakta dinlediler.

Euro 2016 için 'Bekle bizi Fransa' diyerek milli takıma destek veren Yılmaz Başaran'ın bestesini dinleyen futbolcular şarkıya eşlik edip uçakta coştular ve sıra dışı görüntüler sergilediler.

Almanya'da yaşayan gurbetçi şarkıcı Yılmaz Başaran'ın geçtiğimiz günlerde milli takım için yaptığı 'Bekle bizi Fransa' isimli hip hop türü şarkısı büyük beğeni toplamıştı. Milli futbolcularımız da Fransa'ya giderken uçakta bu klibi dinleyerek hem coştular hem de KANKA Grubu'na destek verdiler. Klip milli futbolcular tarafından da büyük beğeni topladı.
Euro2016 için 'Bekle bizi Fransa' diyerek milli takıma destek veren Yılmaz Başaran'ın bestesini dinleyen futbolcular şarkıya eşlik edip uçakta coştular ve sıra dışı görüntüler sergilediler.

Uçakta defalarca izlediler ve dinlediler

Kaptan Arda'nın cep telefonundan açtığı şarkıyı Caner Erkin, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz, Olcay Şahan birlikte izleyerek büyük keyif aldılar. Arda şarkıyı dinlerken ritim tuttu. Şarkının nakaratına eşlik eden oyuncular oldu. Defalarce izlenen klip için Burak Yılmaz ve diğer oyuncular Hemen paylaşalım bunu diyerek büyük ilgi gösterdiler

KANKA'nın milli takım klibinin hikayesi...

Almanya'nın Manheim kentindeki gurbetçi şarkıcı Yılmaz Başaran milli takım için özel beste yaptı ve şarkısına klip çekti.
Euro2016'da mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımı'nın daha önceki maçlarından görüntülerle süslediği klibinde çok sayıda gurbetçiyi de oynatarak ay-yıldızlı ekibe destek oldu.
Arnavut arkadaşı Labi ile birlikte 2012'de kurdukları 'Kanka' grubu, hip hop tarzı şarkılarıyla Almanya'da oldukça beğeniliyor. Birincilikleri bulunan 'Kanka' Hip Ho'un yanı sıra Pop, RnB, House , Balkan Sound ve multikültürel esintilere şarkılarında yer veriyor.

Milli takım için yazılan sözlerde futbolcuların adları ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in adı yer aldı.

"Bekle bizi Fransa" parçasının bir nakaratı şöyle:

Bağır çağır yer gök inlesin, Türklerin sesini tüm Avrupa dinlesin
Göğsünde arma, alnında terin, vur kır parçala o kupa bizim
Tek yürek tek bilek asker gibi,
gurbetçisi, lazı, çerkezi,
7'den 70'e coştur milleti

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr