TBMM'de yapılan Anayasa paketi oylamasını sırasında Genel Kurul salonundaki vekiller tarafından ve sosyal medyaya sızan görüntülerde, önce AKP’lilerin toplu halde oy kullandıkları, ardından ise MHP’li Celal Adan ve AKP’li Ayşenur Bahçekapılı’nın oylarını kullandıktan sonra karşılaştıkları, Adan’ın Bahçekapılı’ya elindeki zarfı gösterdiği görüldü.

Celal Adan aldığı tepkiler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak oyunu AKP’li Bahçekapılı'ya gösterdiğini inkar etti. Adan, 'Anayasa değişikliği oylamaları sırasında kullanmış olduğum oyu AKP'li Meclis Başkanvekili'ne gösteriğimi iddia eden(ler) alçaktır, müfteridir, şerefsizdir.' dedi.

MHP'li Adan cumhuriyet.com.tr'ye konuştu: Tesadüfen karşılaştık, selamlaşıp şakalaştık

MHP’li Celal Adan sosyal medyada hızla yayılan ve oyunu AKP’li Bahçelikapılı’ya gösterdiği anlar hakkında cumhuriyet.com.tr'ye açıklamalarda bulundu. MHP'li Adan, o anlar için, Bahçekapılı ile İstanbul Milletvekili olduğu dönemden tanıştığını ifade ederek, 'Oy kullandıktan sonra kabine önünde tesadüfen karşılaştık. Selamlaşıp şakalaştık. Durum bundan ibarettir. Böyle şeylerin yayılması çok ayıp” dedi.

Anket: Adan, sizce Ayşe Nur Bahçekapılı'ya oyunu gösteriyor mu?

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr