MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy'un bonzai sattığı iddia edilen kişiye tekme tokat dövdüğü görüntüler sosyal paylaşım sitelerinde yer aldı.

Aracı ile Karamürsel sahiline gelerek bonzai sattığını iddia ettiği kişinin yanında duran Orhan Kılınçsoy, kimliği öğrenilemeyen kişiyi çelme takarak düşürdü.

Orhan Kılınçsoy, "Bonzai satacak mısınız bu memlekette?" diye bağırırken, "satacan mı, satacan mı" diye tokat attı.

Çevredekiler tepki gösterince, Orhan Kılınçsoy'un yanında bulunan bir kişi "Bonzai satan kişiyi mi savunacaksınız?" derken, çevredekiler geri çekildi.

Orhan Kılınçsoy, "Milleti mi zehirleyeceksiniz?" diyerek yerde yatan kişiye tekmeler atarken, yerdeki kişi ise, "Vallahi yapmadım, vallahi satmadım. Sattıysam Allah beni taş etsin" diyerek yalvarması görüntülerde yer aldı.

Orhan Kılınçsoy, Facebook'taki sayfasında ayrıca, "Tam 10 gündür bu memleketimizin, yavrularımızı zehirleyen bonzaicilerin peşindeyim. Bu polisle olacak bir iş değil. Bu memlekette ben abiyim diyen herkesin yardımcı olması lazım. Vallahi billahi IŞİD gibi kimyası bozuk bir gençlik çıkacak önümüze. Yazık, sahip çıkalım. Hepimizin çoluğu çocukları var. Bu konuda gören bilen arasın bizleri" diye paylaşımda bulundu.

'Polisimize yardımcı oluyuoruz'

Orhan Kılınçsoy, Facibook'taki görüntülerle ilgili gazetecilerin sorusu üzerine, uyuşturucu ile herkesin mücadele etmesi gerektiğini belirterek, "Karamürsel'de gençlerin yüzde 25'i çakmak gazı soluyor. Uyuşturucu kullanım oranı 13 ile 16 yaş arasında. Gençliğin yüzde 30'u bonzai illetine düşmüş. 15 ile 20 ailenin, çocuklarının uyuşturucu kullanması nedeniyle dengeleri bozulmuş. Bu konu ile ilgili mücadeleye girdik. Devletimize polisimize yardımcı oluyoruz" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr