Arsenal'de forma giyen Türk asıllı yıldız futbolcu Mesut Özil, gelecek planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Alman haber ajansı SID'e konuşan Mesut, geçmişte Galatasaray tarafından izlendiğini, tekniği beğenildiği halde zayıf görüldüğü için transfer edilmediği yönündeki iddiaları yalanlarken "Bunu ilk kez duyuyorum. Çocukken küçük ve inceydim. Şu anda 1.82 boyum var. Çok küçük değilim, ancak yine de Arsenal'deki en genç oyunculardan biriyim. Küçükken kendimden 4-5 yaş büyük oyuncularla oynadım. Hızlıydım. Genç takımlarda da benden daha uzun oyuncular vardı. Hiçbir zaman korkmadım" ifadelerini kullandı.

Takımı Arsenal'le iki yıl daha sözleşmesi olduğuna dikkat çeken Mesut Özil, geleceğiyle ilgili olarak "Acelemiz yok. Sezon sonunda, işlerin nasıl gittiğini göreceğiz. Eğer 3. olursak, en azından hedefimize ulaşmış oluruz. Şampiyon olma şansımız vardı, ancak çok fazla gereksiz puan kaybı yaptık" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE'DE OYNAR MI?

Önümüzdeki yıllarda ülkemizde forma giyip giymeyeceği yönündek soruya da yanıt veren 27 yaşındaki futbolcu, "İleride bir gün Almanya'ya kesinlikle dönmek istiyorum, ailem burada ve kendimi evimde hissediyorum. Kesinlikle Bundesliga'ya döneceğim diye bir şey söylemiyorum ya da Türkiye'ye gideceğim demiyorum, ancak olmaz diyemem. Belki de hep İngiltere'de kalacağım" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr