TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yine karşı karşıya geldi. Gökçek, darbe girişimini değerlendirirken “Bütün operasyonların neticesi de Bülent Arınç’ı başa getirmekti” dedi. Arınç ise sosyal medya hesabından çok sert bir açıklama yaparak, “Gökçek, Ak Parti kurulduğunda Ak Parti'ye karşı parti satın almış, Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimize her türlü hakareti reva görmüştü. Rica minnetle, kapı kapı dolaşıp yüz suyu dökmesiyle Ak Parti'ye girdiğini herkes bilir. Cinlerin etkisiyle söylediği sözleri ciddiye almak mümkün değil. Gökçek, Ak Parti kurulduktan iki sene sonra kimlerin operasyonu ile partiye katılmıştır?” diye sordu.

“Ankara'nın uzun zamandır “başkansız” olduğunu iddia eden Arınç, “Belediye başkanı olduğu Ankara'da 10 dakika yağmur yağsa insanlar caddelerde, alt geçitlerde boğulma tehlikesi yaşıyorken ve yine Ankara'nın ana caddelerinde bile asfaltlar cin çarpmış gibi çukurlarla doluyken, dilindeki zifti bana değil, Ankara'nın bozuk asfaltlarına dökmesini tavsiye ederim. Öyle tahmin ediyorum ki Ankara'da yaşayan sevgili vatandaşlarımızın da temennisi budur. Çünkü epeydir başkansızlar” dedi. İşte Bülent Arınç’ın açıklamasının Melih Gökçek ile ilgili olan bölümü…

GÖKÇEK YANIT VERDİ: FETÖ'NÜN UŞAĞISIN

Arınç'ın sözlerine Twitter xhesabından yanıt veren Gökçek, isim kullanmadan "İlgisine... FETÖ'nün uşağısın. Hırsın ve ihtirasın seni kemiriyor. Fitnecisin, inananlar senden nefret ediyor. Seni Allah'a havale ediyorum" dedi. 

Ve Bülent Arınç madde madde ifşa etti

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr