Fenerbahçe'nin Feyenoord deplasmanda 1-0'lık skor galibiyeti ve grup liderliğini aldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Mehmet Topal takımın Avrupa'daki hedeflerini değerlendirdi.

"Sezona kötü başladık. Sonrasında takım halinde toparlandık. Kaliteli bir ekibe sahibiz. Bugün de iyi mücadele ettik" diyen Mehmet Topal, "Daha farklı da kazanabilirdik. Grup çekildiğinde bize hiç şans tanınmıyordu ama tam tersi bir sonuç oldu" ifadelerini kullandı.

"DAHA ÖNCE ÇOK YAKLAŞMIŞTIK"

"Daha önce Avrupa Ligi'ni kazanmaya çok yaklaşmıştık" diyen çalışkan oyuncu, "Braga maçını hatırlıyorsunuz. Fenerbahçe'nin hedefi hep kupadır" sözleriyle sarı-lacivertlileri ekibe Avrupa Ligi şampiyonluğunu hedef belirledi.

"ORTA SAHA OYUNCUSU OLDUĞUMU SÖYLEMİŞTİM"

Orta sahanın ortasındaki iyi ve enerjik performansını Feyenoord deplasmanını sürdüren Alper Potuk da maçtan sonra soruları yanıtladı.

"Buraya gruptan çıkmaya geldik. Lider olarak çıkmak bizim için önemliydi. Bunu başardık" diyen Alper, "Hocamız nerede görev verirse, orada forma giyerim. Geldiğinde yerim orta saha diye hocamıza söylemiştim" sözleriyle pozisyon tercihini bir kere daha vurguladı.

Fenerbahçe, Alper ve Mehmet Topal'ın iyi performansıyla aldığı galibiyetin ardından Pazartesi günü çekilecek kuraya 1. torbadan girecek.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr