Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Fenerbahçe’nin yeni transferi Martin Skrtel’i beğenmediği, sarı-kırmızılı yönetimin anlaşmasına rağmen bu oyuncuyu veto ettiği belirtildi.

Menajerler tarafından Galatasaray’a önerilen 32 yaşındaki Slovak futbolcuyla görüşen ve el sıkışan yönetim, durumu Hollandalı teknik adama bildirdi. Riekerink’in bu futbolcu için yönetime verdiği raporda, “Hava toplarında çok iyi ama yerden bir o kadar kötü. Üstelik çok ağır ve günümüz futbolunda futbol seri oynanıyor. Bu özellikte bir stoper benim işimi görmez” diyerek bitirme noktasına gelinen transferi engellediği bildirildi.

Cim-Bom’un, Neustadter’den sonra Skrtel’den de vazgeçmesi üzerine Serdar Aziz transferini gerçekleştirdiği ifade edildi.

Bilindiği gibi Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Rus futbolcu Roman Neustadter’i de Avrupa Futbol Şampiyonası’nda izlemiş ama ağır olduğunu görünce yönetimden transferin durdurulmasını istemişti.

Karar hocada

Galatasaraylı yöneticiler ise Riekerink’in tercihlerine göre hareket ettiklerini belirterek, Hollandalı teknik adamın onay vermediği isimleri almayacaklarını dile getirdiler.

(Milliyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr