“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, tüketicilerinin ihtiyaçlarına uygun ve hayatı kolaylaştıracak ürünlerine yenilerini ekledi. Üstün Ar-Ge çalışmaları ile geliştirilen ve kısa süre önce raflardaki yerini alan SİL-PAK ve Antibakteriyel, tüketicilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Bu sıradışı ürünler bir boyadan beklenenin çok daha fazlasını sunarak evlere konfor, özgürlük ve güven getiriyor.
 
Marshall SİL-PAK ile önlemi duvarda alın
“Silip geçmek bu kadar kolaysa bizden bilin” diyen Marshall’ın hareketli yaşayan evler, çocuklu mekânlar için geliştirdiği, kolay temizlenen SİL-PAK sayesinde, duvarlara artık su bazlı ne dökülürse dökülsün lekesi kalmıyor. Üstün su itme özelliği ile de sıvılar boya üzerinde boncuklanma efekti oluşturarak, yayılmadan boncuklanarak akıyor ve dolayısıyla duvar boyası üzerinde oluşabilecek lekeleri de bu sayede minimuma düşürüyor. SİL-PAK’la boyanmış duvarlara dökülen kahve, çay, kola, meyve suyu gibi lekelere ek olarak toz, kir, ketçap ve hatta pastel boya ve ruj lekeleri de kolayca temizleniyor. Yepyeni leke tutmayan teknoloji ile geliştirilen ve kolayca temizlenen Marshall SİL-PAK, hareketli ve yaşayan evlerin vazgeçilmezi olmaya aday. Marshall SİL-PAK sayesinde anneler, artık duvarda oluşan ve engellenemeyen lekelerle çok daha kolayca mücadele ederek, evde geçirdikleri zamanlar da çok daha keyifli hale gelecek.
 
Bakterilere karşı %99 koruma Antibakteriyel’de
Yeni Marshall Antibakteriyel Hijyen ise, yüksek örtücülüğe sahip, silinebilir bir boya. Hijyenin önem kazandığı mekânlarda kullanılmak üzere geliştirilen Marshall Antibakteriyel bu konuda, başta anneler olmak üzere hassas olan tüm tüketiciler için çok önemli bir ürün. Çünkü artık sadece duvar boyası ile de hijyenik bir ortam yaratmak mümkün hale geliyor. Antibakteriyel etkisi Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan testler sonucunda sertifikalandırılan ürün, içerdiği gümüş iyonları sayesinde, bakterilere karşı %99 koruma sağlamakla birlikte küf ve mantar oluşumuna da karşı dirençli. Üstelik bir sonraki boya işlemine kadar antibakteriyel özelliğini koruyor. Böylece ailesine hijyenik bir ortam sağladığından emin olmak isteyen annelerin beğenisini kazanıyor.
 
AkzoNobel Marshall hayatı renklendirmek için çalışıyor
Dünyanın en büyük küresel boya ve kaplamalar şirketi ve özel kimyasalların ana üreticisi olan AkzoNobel, dünya genelinde endüstri ve tüketicilere yenilikçi ürünler sunuyor. Müşterileri için sürdürülebilir cevaplar geliştirmek konusunda iddialı olan AkzoNobel’in portföyünde, Dulux, Sikkens, International ve Eka gibi çok iyi bilinen markalar bulunuyor. AkzoNobel, Türkiye’de de Marshall markası ile küresel teknoloji ve tecrübelerle geliştirilmiş ürün ve renk hizmetleri ile hayata renk katıyor. Genel merkezi, Amsterdam Hollanda’da bulunan AkzoNobel, Global Fortune 500 Şirketleri arasında yer alıyor ve sürdürülebilirlik alanında sürekli olarak lider konumda sınıflandırılıyor. AkzoNobel’in dünya çapında 80’den fazla ülkede, 55 bin Kendini Mükemmelliği ve Yarının Cevaplarını Bugünden Elde Etmeye adamış çalışanı bulunuyor. www.marshallboya.com

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr