Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Hannover'den kiralık olarak kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Marcelo Guedes, önemli açıklamalarda bulundu.

Goal'e konuşan Brezilyalı oyuncu İstanbul'u çok sevdiğini anlatırken, "İstanbul'u Sao Paulo'ya benzettim. Büyük bir şehir ve hem yapacak, hem de gezilecek birçok yer var. Ancak şu an buradaki ilk aylarımı geçiriyorum ve sadece takımımdaki hedeflerimize odaklanmış durumdayım. Bu nedenle İstanbul'u gezme kısmını başka bir zamana bıraktım." dedi.

"UMARIM BEŞİKTAŞ'TA KALIRIM"

28 yaşındaki oyuncu siyah-beyazlı ekipte çok mutlu olduğunu da belirtirken, "Burayı ailem gibi görüyor ve sahada da o şekilde mücadelemi veriyorum. Umuyorum ki taraftarımız ve kulübümüz de performansımdan hoşnuttur. Burada mutluyum. Umarım bonservisim alınır ve Beşiktaş'ta kalırım." diye konuştu.

"HEM BİZ, HEM DE FENERBAHÇE..."

Marcelo, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile verdikleri şampiyonluk mücadelesini ise şöyle yorumladı: "Fenerbahçe de harika bir takım. Dişimizle tırnağımızla aynı hedef için savaşıyoruz. Son maça kadar yarışın süreceğini düşünüyorum. Konsantrasyonumuzu koruyarak kalan maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapmak ve taraftarımıza şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz."

VODAFONE ARENA YORUMU

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'dan çok etkilendiğini de anlatan Marcelo, "Mükemmel bir stadyum. Kulübün böylesine tarihi bir döneminde benim de bu takımda olmam gurur veriyor. İlk maçımızda inanılmaz bir atmosfer vardı. Şampiyonluk yolunda burada oynayacağımız kalan maçlar kilit rol oynayacak diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr