Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Roma’dan kiralanan Adem Ljajic ve Galatasaray’dan kiralanan Alex Telles’in geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Roberto Mancini yaptığı açıklamada UEFA Finansal Fair-Play’e (FFP) dikkat çekerken, sarf ettiği sözler Telles’in bonservisinin alınmayacağı şeklinde yorumlandı.

Hem Ljajic’in hem de Telles’in üst düzey tekniğe sahip olduğunu söyleyen Mancini, “İki oyuncu da bana göre muazzam kaliteye sahipler. Ljajic, Telles’e göre tecrübeli ve daha iyisini yapabilir. Telles de geleceği çok parlak ve her yıl kendini geliştirebilecek bir isim” ifadelerini kullandı.

FFP konusuna dikkat çeken İtalyan teknik adam, “Inter Finansal Fair-Play tehdidiyle karşı karşıya ve bu, bazı genç isimlere büyük yatırımlar yapamayacağımız anlamına geliyor. Ayrıca herkes Inter’de oynayamaz. Eğer bir oyuncu Serie A’nın orta sıralarındaki bir takımda iyi performans sergilerse, bu ona San Siro kapılarını açmaz. Inter’deki mücadele ve baskı çok büyüktür” şeklinde konuştu. (sporcope)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr