Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Torku Konyaspor’u karşısında iyi mücadele ederek sahadan 3-0 galip ayrıldıklarını söyledi.

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Uslu, güzel bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Daha önce birkaç defa kupa maçlarında Konyaspor'a yenilmiştik. İlk defa kupa maçında yendik. Gönül arzu ederdi ki tersi olsaydı, lig maçında yenseydik." diye konuştu.

"AHMET ŞAN'IN BEŞİKTAŞ SÖZLERİ YANLIŞ"

Uslu, dün Konya'da düzenlenen Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri töreninde, Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan'ın Beşiktaş için şampiyonluk yolunda başarı dilemesinin yanlış olduğunu aktardı.

Ahmet Şan'ın maçın ardından Fenerbahçe için de başarılar dilediğini aktaran bir gazetecinin sözü üzerine Uslu, "Bugün söylemişse iyi. Yani 'şampiyonluğu temenni ederim, inşallah siz olursunuz' demek yanlıştır. Biz çok kritik günlerden geçiyoruz. Zaten yensen, şampiyon olsan olmasan çok önemli değil bu saatten sonra. Biz 5 puanı kapatıp şampiyon olacağımızı düşünüyoruz ama görüyoruz ki bazı kişiler kendi içlerinden gelenleri söylüyor. Söylesinler ama bir kulüp başkanının söylememesi lazım. Bu tepkiyi duydular, bu tepkiyi duydukları için bize de başarılar diliyorlar. Biz de onun üçüncülüğü için Avrupa'ya gitmesi için başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

"CANER'İ BANA NEDEN SORUYORSUNUZ!"

Bir muhabirin Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in transferi konusundaki sorusuna sinirlenen Mahmut Uslu, "Aziz Yıldırım, bu konuda net konuştu. Daha bana niye soruyorsunuz? Ne saçma bir soru? Önümüzdeki günlerde görüşmeler yapılacak işte. Oyuncular profesyonelce davranıp gitmek isterlerse o ayrı ama başkanımız açıkladı zaten. Bizde başkanlık sistemi var bunu biliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr