Fenerbahçe Genel Sekteteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, kulüp televizyonunda katıldığı programda sarı lacivertlilerin gündemine dair açıklamalar yaptı.

"Ben inanıyorum ligdeki puan tablosu bu şekilde devam edecek, taraftarımızdan isteğimiz bizi sonuna kadar desteklesinler" diyerek sözlerine başlayan Uslu, "Fenerbahçe'de her branşta başa oynadığınız zaman maalesef sizi sevmeyenler çoğalıyor. İki gün evvel Galatasaray'ı yendik, dün Beşiktaş'ı yendik, bitmiyor. Hedefler bitmiyor" dedi.

"GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞMIŞTIK"
Devlet yardım etmediği için yıllar önce Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe'nin anlaştığını ifade eden Uslu, "Amatör şubeleri kapatıyorlardı. O dönem TRT'den bir fon çıkmıştı ve bu şekilde devam etmişti. Artık bıçak kemiğe dayandı. Amatör şube yatırımlarımızın ödediğimiz vergilerden mahsup edilmesini istiyoruz" diye konuştu.

"TAMAMEN KAPATACAĞIZ"
"Bir sporcunun uluslararası seviyede yetişmesi 400 bin dolara mal diyerek sözlerine devam eden Uslu, "Kadın basketbolunda milli takıma 50'ye yakın sporcu veriyoruz. Avrupa'da Beşiktaş'a, Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye benzeyen bir tek Barcelona var. Bütçe kısıtlamayla olmaz. Böyle giderse biz tamamen kapatacağız" şeklinde konuştu.

"NBA'DEN TEKLİF VAR"
Jan Vesely'e NBA'den teklifler olduğunun altını çizen yönetici, "Vesely'e NBA'den 7-8 milyon euro teklif var, vergiler düşünce 3-4 milyon euro ona kalıyor. Biz bu tarz isimleri takımımızda tutmak istiyoruz. Basketbolda 1.5 milyon lira para kazanılıyor. Bizden 1 milyon lira para kesiyorlar. TBF'nin kendi sponsorları var. Ben reklam almaya kalkışınca "olmaz" diyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr