Ö.K. suçlamaları kabul etmedi. Polis, hem amcanın, hem de olay sırasında otomobilin yanında duran emekli gece bekçisinin tabancalarını, balistik incelemeye gönderdi.

Kırıkhan İlçesi'ne hüzne boğan olay, dün sabah saatlerinde meydana geldi. Osmaniye Cezaevi'nde infaz koruma memuru olan Hakan Koyunoğlu, aşık olduğu komşu kızı Fatma Şule'yi ailesinden istedi. Ailelerin onayıyla bir süre önce nişan yapan çift, 15 Mayıs'ı da düğün günü olarak belirledi. 

GELİN EVİNDE KORKULAN OLDU

Damat Hakan Koyunoğlu ile yakınları gelin Fatma Şule'yi evinden almaya gitti. Bu sırada düğün magandaları silahlarını çekip havaya ateş etmeye başladı. Damat Hakan Koyunoğlu'nun çenesinin altından giren bir kurşun ölümüne neden oldu. 

AMCA GÖZALTINA ALINDI

Hakan Koyunoğlu'nun cenazesi Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bir numaralı şüpheli olarak damadın polis memuru amcası Ö.K.'yı gözaltına aldı. Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan polis memuru Ö.K., yeğenini öldüren kurşunun kendi silahından çıkmadığını ileri sürdü.

Ö.K. ile olay sırasında gelin otomobilinin yanında olduğu saptanan emekli gece bekçisinin de tabancası, balistik incelemeye gönderilip kendisi serbest bırakıldı.

Hakan Koyunoğlu'nun cenazesi ise bugün alınarak götürüldüğü Kırıkhan mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr