Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, 3 Şubat'ta beyin kanaması geçirmiş ve 12 gün hastanede tedavi görmüştü. Taburcu olmasının ertesi günü antrenmana, 4 gün sonra da takımının başında maça çıkan Portekizli hoca, doktorların tavsiyesi nedeniyle geçen hafta Sivas deplasmanına gitmemişti.

Ancak Morais, bu hafta Kasımpaşa deplasmanına gidecek takımını bu kez yalnız bırakmayacak.

NTVSpor'un haberine göre; Portekizli çalıştırıcı, pazar günü oynanacak maç için İstanbul'a gelecek. Ama farklı bir yöntemle...

HERKES 1 STTE, O 12 STE!
Kırmızı beyazlı futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler Antalya'dan İstanbul'a uçakla gelirken, Morais doktorların uçak yolculuğunu yasaklaması nedeniyle 700 kilometrelik karayolunu kullanacak.

Bu da Jose Morais'in uçakla 1 saat 10 dakikada İstanbul'a uçmak yerine; molalar da hesaba katıldığında arabayla yaklaşık 12 saat yolculuk etmesini gerektirecek.

Dönüş yolculuğuyla beraber Antalyaspor'un fedakar hocası, yaklaşık 1400 km yol katedecek.

KALAN MAÇLAR BELİRSİZ...

Jose Morais'in Kasımpaşa maçından sonra geriye kalan 5 deplasmana nasıl gideceği ise şu an için belirsiz. 14 Mart'ta Antalya'da oynanacak Bursaspor maçının ardından kontrolden geçecek olan Portekizli çalıştırıcının 19 Mart'taki Beşiktaş maçı için İstanbul'a uçakla gidip gidemeyeceğini doktoru söyleyecek.

KÖTÜ SENARYO: 7500 KM!

Eğer doktordan kalan deplasman maçlarında da uçak yolculuğu için olumsuz rapor gelirse, Morais 2.5 ayda 7500 km yolculuk etmek zorunda kalabilir. (Ntvspor)

6 Mart Kasımpaşa (1400 km)
19 Mart Beşiktaş (1400 km)
10 Nisan Kayserispor (1200 km)
23 Nisan Osmanlıspor (1000 km)
8 Mayıs Mersin İdman Yurdu (800 km)
22 Mayıs Gaziantepspor (1700 km)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr