Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde duyurulan LG V10 modeli, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de satışta. Çift ekranlı ve yüksek performanslı bu telefon, firmanın ilk phablet denemesi oldu. Şimdi ise cihaz için en güncel yazılım olan Android 6.0 Marshmallow dağıtıldı. Dağıtılan ülkeler arasında Türkiye de var. Ancak bu güncelleme Türkiye’ye özel olarak yayınlanmadı. LG, dünya genelindeki tüm V10 modelleri için bu güncellemeyi dağıtmaya başladı.


LG V10 için Marshmallow güncellemesi!
LG kısa bir süre önce G3 ve G4 gibi önemli modelleri için Marshmallow güncellemesini zaten yayınlamıştı. Şimdi sıra dev modele geldi. LG V10 için Marshmallow an itibariyle OTA üzerinden cihazlara yüklenebiliyor.
Bağımsız uygulama izinleri, Doze isimli yeni güç tasarruf modu, daha hızlı bir arayüz, LG AirDrive ve Capture+ gibi önemli yenilikler içeren bu güncelleme yaklaşık olarak 800 MB boyutunda. Güncellemeyi Wi-Fi üzerinden indirmeyi unutmayın. Güncelleme sonrasında veri kaybı yaşandığına dair henüz bir şikayet bulunmuyor. Ancak tedbir amaçlı olarak güncellemeyi yapmadan önce önemli dosyalarınızı yedeklemenizi öneriyoruz. Güncelleme sırasında da cihazınızın güç kaynağına bağlı olmasına özen gösterin.
Son bir not olarak üzücü haberi verelim. Çok konuşulan yeni Android emoji karakterleri bu güncelleme bulunmuyor. Yeni emoji karakterleri Android 6.0.1 Marshmallow sürümünde bulunuyor. Dolayısıyla emoji karakterleri için bir süre daha beklemek gerekecek. Ancak üçüncü parti klavyeler kullanırsanız, yeni emoji karakterleri erkenden kullanabilirsiniz.

Overwatch’un Sistem Gereksinimleri Belli Oldu!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr