2016 yılının en iyi çıkış yapan takımı olan ve Avrupa kupalarına katılma şansında büyük bir avantaj elde eden Torku Konyaspor, pazar günü deplasmanda Antalyaspor ile oynayacakların maç için hazırlık çalışmalarına başladı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcuların son dönemlerde elde edilen başarılardan dolayı oldukça neşeli olduğu gözlendi.

"KALİTELİ BİR KADROMUZ VAR"

Yeşil- beyazlı ekibin İskoçlu futbolcu Douglas, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "İyi bir teknik heyet ve iyi bir yöneticilerimiz var. İyi bir ekibe sahip olduğumuz içinde Konyaspor bu yıl iyi bir çıkış yakaladı. Kaliteli oyuncularımız var. Kendimize olan özgüvenimizin yüksek olmasından dolayı her maça mutlak galibiyetle çıkıyoruz ve başarıyoruz" dedi.
UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için ligde üçüncü sıradaki yerlerini garantilemek istediklerini ifade eden Douglas, şöyle devam etti:
"UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için öncelikli hedefimiz; ligdeki üçüncü sıradaki yerimizi garantilemek. O yüzden de Antalyaspor maçından mutlak galibiyetle dönmek istiyoruz. Daha sonra kupa maçına çıkacağız."

Öte yandan Antalya İl Güvenlik Kurulu, güvenlik gerekçesiyle Torku Konyasporlu taraftarların alınmayacağını açıkladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr