Atiker Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda da üst sıraları hedeflediklerini belirterek, "Ligin ses getiren takımlarından biri olacağız." ifadesini kullandı.

Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Baydar, 66 puanla gelen lig üçüncülüğü ile unutulmaz bir sezonu geride bıraktıklarını belirtti. Kendileri için zorlukların bundan sonra başlayacağını anlatan Baydar, "Bundan sonra başarı çıtası yükseldi. Artık sürekli ligin üst taraflarında yer almamız gerekiyor. Atiker Konyaspor'un bu ligin ses getiren takımlarından biri olacağına inanıyoruz. Bunun için de öncelikle söylediğimiz bir şey var, o da sabır ve istikrar. Bu iki kelime bizim başarımızın anahtarı niteliğinde." değerlendirmesinde bulundu. "Hata yapma lüksümüz yok"

Ahmet Baydar, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde transfer çalışmalarının da devam ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: "İskeleti korunmuş kadromuzun içerisine başarıya katkı sağlayacak nokta transferler yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Teknik heyet ve transfer komitemiz bu konuda titiz bir çalışma yapıyor. Şu ana kadar dış transferde pilot takımımız Anadolu Selçukspor'dan Can Demir Aktav, Kayserispor'dan kaleci Abdülaziz Demircan ve Deni Milosevic'i kadromuza kattık. Görüşülen ve transferinde ilerleme kaydedilen isimler var. Transfer oldukça zorlu bir süreç ve bizim gibi kulüplerin hata yapma lüksü yok denecek kadar az. Bu yüzden transfer süreci yavaş ilerliyor gibi gelebilir ama taraftarlarımız sabırlı olsun. Takımımıza maksimum katkıyı sağlayacak isimlerin kazandırılması için çaba harcanıyor. Şu bilinmeli ki, Atiker Konyaspor'un daha iyi ve başarılı olması adına bu ekibin parçaları tüm enerjilerini harcıyor."

(Eurosport)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr