Aydın Büyükşehir Belediyesi için Sabri Mumcu Caddesi'nde yol çalışması yapan asfalt silindiri, ortalığı savaş alanına çevirdi. Bugün saat 10.00 sıralarında, yokuş olan yolda yapılan çalışma sırasında Tezcan Asfalt İnşaat'a ait asfalt silindiri kontrolden çıkıp önce yol kenarında park halindeki 16 NVV 14 plakalı motosiklet ve 35 GC 8358 plakalı otomobile çarptı. Kendi etrafında dönerek sürüklenmeye devam eden asfalt silindiri, 09 BBE 53 ve 35 TZ 270 plakalı otomobile de çarpıp önüne katarak sürükledi. Asfalt silindiri sürüklediği otomobille bir TIR'a çarparak durabildi.

Olayda ölen veya yaralanan olmazken, silindirin yoğun insan ve araç trafiği olan İnönü Bulvarı ile yakındaki bir benzinliğe ulaşamadan TIR'a çarparak durması olası bir faciayı önledi.

Aynı caddede, 6 Temmuz 2015 tarihinde, freni boşalan park halindeki 34 AR 1704 plakalı bira kamyonu, hızla yokuşu aşağı inerek ikisi park halinde üç otomobil ve seyir halideki bir minibüse çarpması sonucu 61 yaşındaki Mehmet Kamış yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralanmıştı.

 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr