ABD'nin Utah eyaletinde yaşayan bir kadın, bir kilisenin gençlik grubu için yemek yapmak için marketten kutu içinde hazır yeşil fasulye aldı. Eve gidip marketten aldığı fasulye kutusunu açan kadın şoke oldu.

Kutunun içinde kesilmiş siyah bir yılan kafası çıktı. Tory Walker isimli kadın, kutuyu ilk boşalttığında yılan kafasının önce yanmış fasulye olduğunu düşündüğünü ama bir kaşık ile kaldırıp iyice baktığı şeyin yılan kafası olduğunu anladığını söyledi.

Kutudan çıkan yılan kafasını görünce haykırıp yılan kafasını yere düşürdüğünü söyleyen kadın, daha sonra çektiği resmi fasulyenin üretici şirketine gönderdiğini söyledi.

İRETİCİ FİRMA KONSERVELERİ TOPLADI

Üretici firma olay üzerine yeşil fasulye nakliyatını durdurup market raflarında bulunan fasulye kutularını toplattı. Şirket yetkilisi bu ürünün toptan satışının şu an durdurulduğunu ve bu tür olaylarda hatanın nerede olduğunu anlayana kadar ürünün sevkıyatını durdurduğunu söyledi.

PARASINI GERİ ALDI

Walker marketten aldığı yaklaşık 30 fasulye kutusunun paralarını tam olarak aldı ama tüm gün ve gece boyunca iştahını kaybettiğinden dolayı hiç bir şey yemediğini söyledi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr