Los Angeles'ta Kobe Bryant çılgınlığı yaşanıyor. Bryant'ın kariyerini sonlandıracağı maça sadece Amerikan medyası değil, uluslararası medya da yoğun ilgi gösteriyor. Los Angeles Belediyesi ise maçın oynanacağı Staples Center'ın yakınındaki metro istasyonuna 1 günlük 'Kobe' adını verdi.


Kobe Bryant, kendisini NBA efsaneleri arasına sokan kariyerine evi Staples Center'da Utah Jazz karşısında son verecek. Kobe'nin kariyerini sonlandıracağı maça yoğun bir ilgi var. Staples Center'daki 200 kişilik basın tribünü için 500'e yakın akreditasyon başvurusu yapıldığı bildirildi.
Uluslararası medyadan da 60'tan fazla basın mensubu, Kobe'nin veda maçını yerinde izlemek üzere başvuru yaptı.

İKİ KAMERA SADECE KOBE'Yİ ÇEKECEK

Yıldız oyuncunun yaşamının gelecekte beyaz perdeye aktarılması ihtimaline karşılık, 2 kamera ekibi maç boyunca sadece Kobe Bryant'ı takip edecek.
Maçtan önce Kobe'nin kariyerini özetleyen bir videonun gösterimi yapılacak.
Efsanevi oyuncunun eski takım arkadaşları da bu özel gecede yerini alacak. Bu oyuncular arasında Bryant ile yaşadığı sorunlar çok konuşulan Shaquille O'neal da bulunuyor.
Kobe'ye veda etkinliklerine Los Angeles Belediyesi de destek veriyor. Staples Center'ın yanındaki metro istasyonunun adı 1 günlüğüne Kobe İstasyonu olarak değiştirildi.

Los Angeles'ın Utah Jazzı ağırlayacağı maç bugün sabaha karşı 05.30'da TV8'den naklen yayınlanacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr