Fenerbahçe, Türkiye Kupası finalinde Antalya'da Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşma öncesi Goal İngiltere'ye konuşan Simon Kjaer ise takımda mutlu olduğunu ayrılmaya niyeti olmadığını söyledi.

Daha önce çıkan haberlerde Danimarkalı oyuncunun Chelsea'ye gidebileceği yönünde dedikodular çıkmıştı. Konu hakkında konuşan Kjaer, "Bu yaz Fenerbahçe'den ayrılma gibi bir hedefim yok ve kesinlikle yeni bir takım aramıyorum" dedi.

Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve taraftarın tutkusunu sevdiğini söyleyen Kjaer, "İstanbul ailem ve benim adıma yaşamak için harika bir yer" dedi.

"KUPA SON ŞANSIMIZ..."

Kupa finali ile ilgili de konuşan Kjaer, "Fenerbahçe'ye gelme sebeplerimden biri kupa kazanmak. Türkiye Kupası, bu sezonu kupayla tamamlamamız için bizim son şansımız." diye konuştu. Kjaer, Fenerbahçe'de geçirdiği ilk yıldan dolayı çok mutlu olduğunu da dile getirdi.

Danimarkalı oyuncu, taraftarların harika olduğunu da ifade ederken, "Bu tarz bir baskı bizim ayaklarımızın yere daha sağlam basması için yardımcı oluyor" diye konuştu.

Danimarkalı oyuncu, sezon başında Lille'den Fenerbahçe'ye 8 Milyon Euro'ya transfer olmuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr