Futbol dünyasından birçok ünlü ismin menajerliğini yapan Marko Kırdemir, ülkemizdeki yıldızlarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Radyospor'da katıldığı programda açıklamalarda bulunan Kırdemir, adı Fenerbahçe'yle anılan ünlü teknik adam Manuel Pellegrini'yle ilgili iddiaları değerlendirirken "Sezon sonu Manchester City'deki görevinden ayrılacak. Çok iyi bir teknilk adam. Real Madrid'de de haksızlığa uğradı. Daha önce bana Türkiye'de kalitenin arttığını ve sıcak baktığını söylemişti. Şu an hiçbir takımla görüşmüş değil. Türkiye maddi açıdan cennet, neden gelmesin?" ifadelerini kullandı.

"NANI YA DA SÜRPRİZ BİR OYUNCU ÇİN'E GİDEBİLİR!"

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani'ye Ocak ayında Çin ekiplerinden teklifler geldiğini anımsatan Kırdemir, "Yaz döneminde Nani gitmek ister mi ya da Fenerbahçe gönderir mi, bunlar oturulur konuşulur. Ancak Nani'den önce ummadığınız oyuncular da Çin'e transfer olabilir. Süper Lig'de dört büyüklerde oynayan önemli Türk oyuncular var, onlardan biri de gidebilir. İsim veremem ama bu oyuncuların yurtdışında oynamasını sağlamak benim için gurur olur" dedi.

CANER ERKİN VE GÖKHAN GÖNÜL...

Sarı-Lacivertli ekiple sezon sonu sözleşmeleri sona erecek yıldız bekler Caner Erkin ve Gökhan Gönül hakkında da açıklamalar yapan ünlü menajer, "Atletico Madrid, Avrupa'nın en önemli kulüplerinden biri. Bildiğim ve Başkan Cerezo'yla görüştüğüm kadarıyla da böyle bir gündemleri yok." diye konuştu.

Bonservisi Milan'da bulunan ve Atletico Madrid'de kiralık oynayan Fernando Torres'in Türkiye'ye gelme ihtimalini de değerlendiren Kırdemir, "Milan'la kontratı sürüyor ve Atletico'nun bonservisini alacağını sanmıyorum. Türkiye'ye gelme ihtimali de yok. ABD'den önemli teklifler var, gidebilir." dedi.

Yine Atletico Madrid'in yıldız oyuncuları Filipe Luis ve Diego Godin'in isimlerinin Fenerbahçe'yle anıldığı hatırlatılan menajer Kırdemir, "Çok iyi oyuncular, gelmelerini isterim. Ancak şu an İspanya'da mutlular, Şampiyonlar Ligi'nde finaldeler ve La Liga'yı da kazanabilirler. Türkiye'ye geleceklerini sanmıyorum" şeklinde konuştu.

"BARCELONA, MUSLERA'YI İSTEMİŞTİ!"

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera hakkında da önemli açıklamalar yapan Marko Kırdemir, "Geçmişte kendisini Barcelona istemişti, gidebilirdi de ama olmadı. Çok iyi bir kaleci ve teklifler olması doğal" ifadelerini kullandı.

Barcelona'nın yollarını ayırmayı düşündüğü Brezilyalı Adriano'nun Galatasaray'a gelme ihtimallerini de değerlendiren Kırdemir, "Galatasaray yönetiminin bu oyuncuya talip olduğu iddiaları doğru değil. 3-4 yıl önce olmuştu ama bu yıl Türkiye'den teklif yok" dedi. (goal)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr