Geçtiğimiz gün hükümete yakınlığıyla tanınan Star Gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne destek vermiş, “69 yaşında bir direnç yürüyüşüdür bu” ifadelerini kullanmıştı.

Bu desteğe Star Gazetesi’nin bir başka yazarından tepki geldi. Günlerdir Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü'nü hedef alan yazılar yazan Ahmet Kekeç, Ahmet Taşgetiren’in sözlerini köşesinden eleştirdi. Adalet yürüyüşü için “adalet” talep eden bir “yürüyüş”ten daha fazlası bu...” diyen Kekeç, Taşgetiren’i işaret ederek “Bunu, “69 yaşında bir direnç yürüyüşüdür bu” diyen ağabeylerimiz de görsün.” İfadesini kullandı.

İşte Ahmet Kekeç’in aynı gazetede yazan Ahmet Taşgetiren’e yönelik sözleri:

 "69 yaşında bir direnç yürüyüşü...

 Öyle mi?

 İki cümlesinden biri “20 Temmuz darbesi” olan, 15 Temmuz’daki rezil darbe girişimini unutturmak için elinden gelen her melaneti sergileyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun “direncinden” nasıl bir “haklı adalet talebi” yükseliyor olabilir?

 …

 Şimdi adalet için yürüyor ve bu çakma eylem, “69 yaşında bir direnç yürüyüşüdür bu” diyen ağabeylerimiz tarafından, 28 Şubat sürecinin “özgürlükler için el ele yürüyüşü”yle eş değer tutuluyor.

 Yazık.

 Hakikaten çok yazık!

 HAMİŞ

15 Temmuz’da darbe destekçiliği yaparken suçüstü yakalanan Halk TV, önceki gün, “Star yazarından Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne destek” diye sürekli altyazı geçti. Bu durum bir tavzih yahut tekzibi gerektirir mi? Bunu da “yürüyüş destekçi”si ilan edilen Star yazarı düşünsün."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr