CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Van Ferit Melen Havalimanı'nda CHP'li il başkanları ve partililer karşıladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ilk olarak 4 gün önce Van'da PKK'lilerin döşediği patlayıcıyı imha etmeye çalışırken meydana gelen patlamada şehit olan bomba imha görevlisi Ferhat Arslan'ın evinin önüne kurulan taziye çadırını ziyaret etti. Burada Kılıçdaroğlu'nu şehit Arslan'ın ağabeyi Reşat Arslan ile 17 yaşındaki oğlu Muhammet Nurullah Arslan polis kıyafetiyle karşıladı.



"KARDEŞ KANI DURSUN"

Daha sonra taziye çadırına giren Kılıçdaroğlu'na şehit Arslan'ın ağabeyi Reşat Arslan, CHP'nin kardeş kavgasının son bulması için Mecliste bunu gündeme getirmesini istedi.

Şehit Ferhat Arslan'ın oğlu Muhammet Nurullah Aslan ile sohbet eden Kılıçdaroğlu, kanın durması için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Burada çay içen Kılıçdaroğlu, Şehit Arslan'ın evine çıkarak eşiyle bir süre görüştü. Bu sırada evden çıkan küçük bir kızı seven Kılıçdaroğlu Hacı Tahir adındaki bir Kore Gazisi ile fotoğraf çektirdi. Kılıçdaroğlu, bir partilinin babasının taziyesine de katıldıktan sonra il başkanları toplantısı için otele geçti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr