Sarı-Kırmızılıların TT Arena’da oynadığı Ç.Rizespor maçını izleyen Keser, ardından başkan Dursun Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek ile görüştü. Keser’in ayrıca birkaç gündür Florya Metin Oktay Tesisleri’ne de uğradığı öğrenildi.

Keser’le prensipte anlaşıldığı, net durumun bugünkü yönetim kurulu toplantısında masaya yatırılacağı bildirildi. Kasım 2014’te Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yönetim, tasarruf tedbirleri kapsamında Almanya Altyapı Proje Koordinatörlüğü yapan Erdal Keser ile yollarını ayırmıştı.

CHEDJOU'DAN KÖTÜ HABER

Ç.Rizespor maçında sakatlanan Chedjou’dan Galatasaray’a
kötü haber geldi. Dizinde esneme oluşan Chedjou’nun yarınki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyeceği öğrenildi. Sneijder, Selçuk ve Sabri dünkü antrenmanda takımla çalıştı. 3 futbolcunun bugünkü antrenmanda son durumlarına bir kez daha bakılacak. Sarı-Kırmızılı futbolcular dünkü antrenman sonrasında öğle yemeğinde fotoğraf çektirip birlik mesajı verdi.

KAMP OTELDE

Galatasaray, Fenerbahçe maçı için bugün saat 17.00’de yapacağı son antrenmanın ardından Florya yerine başkan Dursun Özbek’in sahibi olduğu Point Otel’de kampa girecek. Maçın hafta içi olması ve olası trafik yoğunluğunun düşünülerek kampın TT Arena’ya yakın konumdaki Balmumcu’daki otelde yapılması kararlaştırıldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr