Akören İlçesi'ne bağlı, eskiden köy olan Belkuyu Mahallesi'nde oturan, Belkuyu Anaokulu öğrencisi Yasin Şahin, 10 gün önce okuldan döndükten sonra evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu. Minik Yasin'in bulunması için AFAD, Jandarma ve köylüler tarafından Belkuyu Mahallesi'nde başlatılan arama çalışmaları aralıksız sürüyor. Ancak şu ana kadar her hangi bir ize rastlanılmadı.



Bugün ise polise, kaybolan Yasin'in, merkez Karatay İlçesi Hacı Sadık Mahallesi Demet Sokak'ta görüldüğü ihbarını aldı. İhbar üzerine alarma geçen polis, ihbarı yapan Suriye uyruklu iki sığınmacıyla verilen adreste görüştü. İki kişi, polise, Yasin'in arandığını sokakta fotoğrafıyla birlikte duvara asılmış afişten öğrendiklerini ve aynı sokakta kayıp olarak aranan çocuğu iki kadın ile birlikte gördüklerini söyledi. Bunun üzerine polis, sokakta ve çevresinde arama yaptı. Sokaktaki evlerin kapısını tek tek çalıp, Yasin'i, görüp görmediklerini sordu. Ancak şu ana kadar Yasin'in izine rastlanılmadı.

Polis, iki kişini gördüğü çocuğu Yasin’i benzetmiş olabileceği üzerinde dururken, her ihtimale karşıda bölgedeki arama çalışmasını sürdürüyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr