Spor Toto Süper Lig'de Avrupa Lig'i bileti almak için mücadele veren iki ekip Kasımpaşa ile Osmanlıspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Mücadeleye ev sahibi Kasımpaşa, oldukça hızlı başladı. Henüz 1. dakikada Popov'un asistinde Castro ile golü bulan Paşa, 1-0 öne geçti. Bu golün ardından Osmanlıspor beraberliği ararken Kasımpaşa, uzun süre skoru korumayı başardı ancak soyunma odasına üstün gidemedi. 45. dakikada Uğur Demirok'un penaltı golüyle Osmanlıspor 1-1'lik eşitliği yakalarken taraflar soyunma odasına beraberlikle gitti.

Mücadelenin ikinci yarısı iki takımın da kontrollü futboluna sahne oldu. Taraflar birbirine üstünlük kurmakta zorlanırken Kasımpaşa'da Adem Büyük, 48. dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı ve ev sahibi, kalan dakikalarda 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

Maçın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca iki ekip, Avrupa Ligi için kritik sınavda sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Osmanlıspor puanını 48'e yükseltti ve beşinci sıradaki yerini korudu. 44 puana ulaşan Kasımpaşa ise haftayı sekizinci sırada tamamladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr