Mersin’de çekildiği iddia edilen görüntülerde bir kadın, çocuğu olduğu öne sürülen 2- 3 yaşlarındaki çocuğa şiddet uyguluyor. O sırada odada bulunan kişi tarafından kayda alınan görüntülere göre kadın, çocuğun montunu çıkardıktan sonra tokat atıyor. Çocuğun başına ve vücudunun diğer bölgelerine sert şekilde vuran kadın, çocuğu iterek yere düşürdükten sonra ayağı ile üzerine basıyor.

Çocuğu kolundan tutup havaya kaldıran kadın, “Herkesin dayağını yiye yiye büyüyesin inşallah. S.. git. Bir sus ya. Seni öyle köşe köylerde büyüteceğim ağzına s.. çocuğu. Senin Allah belanı versin. Sen öyle rezil bir çocuksun. Gün yüzü görmeyesin inşallah. Böyle bir rezillikle geçinesin inşallah. Bu benim bedduamı alıyor ya bu hiçbir gün adam olmaz. Bu nankör, uğursuz. Kendi başını ye inşallah. Haram çocuksun sen, haram. Sen bir gün, gün yüzü görmeden gideceksin. Öldürmem lazım seni. Senin Allah belanı versin. Allah’tan geberip gidersin de senden kurtulsam. Seni deli edeceğim. Seni dövmüyorum ha, seni bir gün öldüreceğim” diyerek çocuğu dövmeyi sürdürüyor.

Kısa sürede sosyal medyada paylaşım rekorları kırarak yayılan görüntülere, yüzlerce kişi de yaptıkları yorumlarla tepki gösterdi.

Öte yandan Mersin Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, konuyla inceleme başlattıklarını ancak görüntülerin Mersin’de çekildiğine dair herhangi bir bulguya rastlayamadıklarını bildirdi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr