Rusya Federasyonu'na bağlı özerk Başkurdistan'ın Yanaulsky bölgesinde 24 Mayıs günü yaşanan olayda, içki masasında iki arkadaş arasında çıkan kavga sonrasında bir kişi arkadaşının cinsel organını baltayla kesmek suçlamasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

İÇKİ MASASINDA CİNSEL ORGAN BOYU TARTIŞMASI YAŞANDI

İsimleri kanuni gerekçelerle değiştirilerek verilen şahıslardan Nikolsk köyünde yaşayan 52 yaşındaki Vadim Panfilov ile 47 yaşındaki Igor Almazov, Panfilov'un evinde buluşarak içki masası kurdular. Polisin iddiasına göre, alkolü fazla kaçıran ikili, cinsel organlarının boyları hakkında hararetli bir tartışmaya girdi.

BAYILTTIKTAN SONRA BALTAYLA CİNSEL ORGANINI KESTİ

52 yaşındaki ev sahibi Panfilov, münakaşa devam ettiği sırada bir balta alarak önce 47 yaşındaki arkadaşının başına vurdu. Öfkeye kapılan adam yerde bilinci kapalı vaziyette yatan Almazov'u kısa bir süre daha darp ettikten sonra cinsel organlarını baltayla kesti. Öfkeli ev sahibi, kestiği organları evinin bahçesine fırlattı.

İKİ GÜN BOYUNCA İÇKİ ALEMİ YAPMIŞLAR

Polis sözcüsü; "Panfilov ve Almazov iki gün boyunca içki alemi yapmış, sonunda dehşet verici olay patlak vermiş. Münakaşada kelimeler tükenince saldırgan baltaya davranmış ve ilk olarak arkadaşının kafasına vurarak bayıltmış ardından da cinsel organlarını kesmiş." ifadeleriyle yaşananları özetledi.

CİNSEL ORGANLARI FAZLA SÜRE GEÇTİĞİ İÇİN MONTE EDİLEMEDİ

Acı içindeki adamın bağırışlarını duyan komşuları acil yardım hattını aradı. Hastaneye kaldırılan Almazov'un organları, uzuvların kesilmesinin üzerinden fazla vakit geçtiği için yerine monte edilemedi. Polis raporuna göre, Panfilov 'cinsel organın küçük' lafını hazmedemediği için baltayla arkadaşına saldırdı.

İKİ ARKADAŞ BİRBİRLERİNİ ÇOCUKLUKTAN BERİ TANIYORMUŞ

Olaya adı karışan iki kişinin de birbirlerini çocukluk çağlarından beri tanıdığı ve aynı köyde ikamet ettikleri bildirildi. Polis tarafından gözaltında tutulan 52 yaşındaki Panfilov hakkında, 'vahşice bedene zarar vermek' suçundan dava açılacağı kaydedildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr