Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Michal Kadlec, Türkiye'de yaşanan terör olayları ve sarı-lacivertli takımdaki geleceği hakkında konuştu.

"TÜRKİYE'DE KORKMUYORUM"

Çek savunma oyuncusu, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, "Türkiye'de şahsen kendimi güvende hissediyorum. Ancak itiraf etmek gerekirse çok fazla halka açık yerlere gitmiyorum. Antrenman dışında genelde evdeyim. Bir yerlerde yemek yemek için dışarı çıkıyorum ama sorunum yok" dedi.

"EURO2016'DAN SONRA GELECEĞİME BAKACAĞIM"

"Peki sözleşmen bitiyor, bu ortamda kulüp uzun soluklu bir kontrat teklif ederse ne olacak?" sorusuna yanıt veren Kadlec, "Bugün yanıt vermek zor. Paris'i Brüksel'i Londra'yı da görüyorsunuz... İnsanın başına her yerde bir trajedi gelebilir. Türkiye'de bir çıkamaza gireceğimi ya da bazı riskler alacağımı düşünmüyorum, bu yüzden sözleşmemi uzatmayı hayal edebiliyorum. Neler olacağını göreceğiz. Şimdi sözleşmeyi değil EURO2016'yı sakin bir kafayla düşünüyorum. Sonrasında duruma bakacağız" açıklamasını yaptı.

"AVRUPA'DAN TEKLİFLER VAR"

"Başka kulüplerden önemli teklifler alıyor musun?" sorusunu da yanıtlayan 31 yaşındaki futbolcu, "Avrupa'dan bazı teklifler var. Milli Takım'dan döndükten sonra Türkiye'de olacağım neler gelişecek göreceğiz. İyi teklifler de var, bu yüzden bekleyip görmeliyiz." ifadelerini kullandı. (sporx)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr