1 Yatağında yakıldı

Muğla Ortaca’da, ağır yaralı hastaneye getirilen Elmas B. (41), tedaviye alındı. Vücudunda, benzin dökülüp ateşe verilmek suretiyle oluştuğu anlaşılan ağır yanıklar bulunan kadını hastaneye bırakıp kaçtığı ileri sürülen Özgür K. (37), yakalanıp gözaltına alındı. 2 yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen Elmas B, başka bir isimle önceki sabah, Özgür K. tarafından hastaneye getirildi. Özgür K, sonra ortadan kayboldu. Durumu ağır olan Elmas B, ilk müdahalenin ardından İzmir’e sevk edildi. Otellerde çalıştığı, ancak uzunca bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Elmas B’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Elmas B’nin evinde yapılan incelemede, yatağında ve bazı giysilerinde yanıklar olduğu belirlendi. Özgür K’nin sorgusunda, komşusu Elmas B’yi yolda bulup hastaneye bıraktığını söylediği öğrenildi.

2 Ölüme atıldı

Bolu’da, D-100 Karayolu’nun Yeniçağa ilçesi mevkiinde Ankara yönüne giden beyaz renkli kamyonetten bir kişinin atıldığını gören araç sürücüsü, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, atıldığı sırada başını bariyerlere çarpıp yolda sürüklendiği saptanan kadının öldüğünü belirledi.

Jandarma, çantası ve eşyalarından yola çıkarak isminin Sevim Karanlık (44) olduğunu tespit ettiği kadının Burdur’da yaşayan polis eşine ulaştı. Polis kocanın, Kocaeli’deki akrabalarını ziyaret eden eşinin, Ankara’ya geçip buradaki yakınlarını da ziyaret ettikten sonra Burdur’a döneceğini söylediği belirtildi.

Sevim Karanlık’ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Abant İzzet Bayal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Polis, Sevim Karanlık’ın atıldığı iddia edilen beyaz kamyoneti bulmak için çalışma başlattı.

3 Sevgili dehşeti

İstanbul Eyüp’te yaşayan Metin G. tartıştığı sevgilisinin burnunu makasla kesti. Metin G. hakkında 3 yıldan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul’da yaşayan Metin G. ve Keziban K’nin 6 yıldır birliktelik yaşadığı, olay günü iki sevgilinin Eyüp’te buluştuğu ve tartışmaya başladığı belirtildi. Yolda başlayan kavganın Metin G’nin işyerinde de devam ettiği, Keziban K’nin iddiasına göre sevgilinin önce genç kadının boğazını sıktığı, ardından da makasla burnunu kestiği ifade edildi. Şikâyetçi olması üzerine Adli Tıp Kurumu’na sevk edilen kadının burnunun üzerinde kesik izi olduğu rapor edildi. Hakkında soruşturma başlatılan şüpheli Metin G. savunmasında karşılıklı itişme sırasında Keziban K’yi itince burnunu kapı pervazına çarptığını ileri sürdü.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr