Galatasaray’a transferi bitme notasına gelen Josue transferini arkadaşlarına açıkladı. Türkiye’de yaşayan arkadaşları ile görüşen Portekizli futbolcu “Galatasaray’a transferim küçük pürüzler dışında bitti. 1-2 gün sonra resmen açıklanır. Türkiye’ye geri döneceğim için çok mutluyum” dedi.

Galatasaray’ın transferini açıklaması an meselesi olan Portolu Josue transferinin tüm detaylarını sporcope.com yazmıştı. Transferin tamamen noklandığını dün okuyucularına duyuran Sporcope.com Josue transferi ile ilgili açıklamalarına da ulaştı.

Portolu futbolcu Türkiye’deki arkadaşlarını arayarak müjdeyi verdi. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu “Galatasaray’a transferim bitti. Küçük püzüzler dışında her şey halloldu. 1-2 gün içinde resmen açıklanacak ve kampa katılacağım. Türkiye’ye döndüğüm için çok mutluyum” dediği öğrenildi.

Geçen sezon Bursaspor ve Braga formaları giyen Josue toplamda 39 maça çıkmış 5 gol 5 asistlik performans sergilemişti. Portekizli yıldız 2014-2015 sezonunda ise Bursaspor’da 9 gol 8 asistlik performansı ile dikkat çekmişti.
(Sporcope)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr