Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Josef de Souza, Süper Lig'in 27. haftasında oynayacakları Osmanlıspor maçından galip ayrılarak; devam etmek istediklerini ifade etti.

Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Brezilyalı oyuncu; hazırlıklara, Osmanlıspor maçına ve bireysel durumuna değindi.
Çalışmaların iyi bir şekilde devam ettiğini dile getiren Souza, “Zaten milli maçlar arasında biz burada sağlam bir çalışma dönemi geçirdik. Dünden itibaren, mili takımlardan gelen arkadaşlarımız da aramıza katıldı. Çalışmalarımıza onlarla birlikte devam ediyoruz” dedi.

"GALİBİYET İSTİYORUZ"

Osmanlıspor maçından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini ifade eden Brezilyalı orta saha oyuncusu, “Umarım yüksek seviyedeki oyunumuza devam ederiz. Osmanlıspor karşısında isteğimiz galibiyet. Beşiktaş’la şampiyonluk mücadelesinde yolumuza kazanarak devam etmek istiyoruz” diye konuştu.
Geçtiğimiz sezon Sao Paulo'da oynayan ve Brezilya'da liglerin bitmesiyle dinlenemeden Fenerbahçe'ye transfer olan Josef de Souza, “Aslında doğrusunu söylemek gerekirse işimi yaparken bunu hatırlamamaya, unutmaya çalışıyorum. Saha içerisinde her zaman işimi yapmaya gayret ediyorum. Saha dışındayken de iyi bir şekilde beslenmeye, iyi dinlenmeye özen gösteriyorum. Evimde bazı makineler var, onlarla rejenerasyon; dinlenmemi, toparlanmamı sağlayacak çalışmalar yapıyorum. Yorgunluğu daha az hissetmem konusunda tabi ki bunlar bana yardımcı oluyor. Ama bir yorgunluk hissettiğimi de açık bir şekilde söylemeliyim. Zaten az maç kaldı ve sezon sonuna kadar devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr