Ankara'da iki, İstanbul'da bir kişiyi öldürdüğü suçlamasıyla aranan seri katil Atalay Filiz'in en son görüldüğü ve bir öğrenci evinde kaldığı İzmir Buca'da şüphe uyandıracak bir gelişme yaşandı. Buca'da lise 2. sınıf öğrencisi Eren Yılmaz'dan 3 gündür haber alınamaması akıllara, "Eren Yılmaz'ın seri katil kurbanı olabileceği" kuşkusunu getirdi.

Yeni Asır gazetesinin haberine göre, seri katilin İzmir'de de cinayet işlemiş olabileceği düşüncesiyle kentte son günlerdeki kayıp vakalarını araştıran polis, Eren Yılmaz'ı seri katilin öldürmüş olabileceği ihtimalini de değerlendirmeye aldı.

18 yaşındaki oğlunun daha önce hiç evden kaçmadığını, bir yere giderken bile kendisine mutlaka haber verdiğini dile getiren gözü yaşlı anne Melek Balak, "Oğlumu polisin yanı sıra, arkadaşları ve belediye çalışanları olarak bizler de arıyoruz. Adeta yer yarıldı içine girdi. 3 gündür ne bir iz, ne bir haber var. Oğlumun en son bir kişiyle tartıştığını görenler var. Sonra da Yıldız Mahallesi bölgesinde ormanlık alana girdiğini görenler olmuş. Ancak bir daha kendisini gören yok. Bir ihtimal de olsa oğlumun, ormanlık alanda saklanabileceği belirtilen seri katilin kurbanı olabileceği aklıma geliyor. Oğlumun nerede olduğu konusunda bilgisi olan varsa lütfen insanlık namına polise başvursun" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr