Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mustafa Denizli'nin istifasının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

NTV Spor'a yaptığı açıklamalarda Denizli'nin ayrılık sürecini anlatan Özbek, "Denizli istifa etmek istediğini söyledi. Ben de yönetim kuruluna bu konuyu taşıdım. Oradaki kararla hocamıza teşekkür ettik. Galatasaray'a ve Mustafa Hoca'ya hayırlı olsun. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Kararı kendisi almış. Biz de yönetimde değerlendirip buna saygı duyduk. Yaptığımız mutakabat sonucu sadece çalıştığı sürenin parasını aldı." dedi.

"YENİ BİR YAPILANMA HAMLESİ..."

Özbek, yeni bir yapılanma içersine girdiklerini söylerken, "Altyapıda Hollanda'dan bir hoca geldi. Oradan başlamak üzere Galatasaray'da kalıcı olacak bir yapının kurulmasını hedefliyoruz. Bu anlamda çalışmalar sürüyor. Yarın da Akhisar Belediyespor maçına Orhan Atik ile çıkacağız." diye konuştu.

"UEFA KARARI YARIN AÇIKLANABİLİR"

UEFA'dan ceza gelmesi halinde yönetim olarak göreve devam edip etmeyecekleri yönündeki soruya da yanıt veren Özbek, "Seçim genel kurulun kararıdır. Yönetimin şu anda uğraştığı olay Galatasaray'ın bugünkü sorunlarını çözmektir. UEFA'nın kararı yarın açıklanabilir. Biz bu cezanın gelmemesi için çalışıyoruz ama bu mali durum geçmişten geliyor." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'IN YARINLARINI ÇÖZECEK BİR ÇÖZÜM..."

Özbek, teknik direktör arayışlarıyla ilgili sorulan soruya ise, "Hoca konusu çok taze bir konu. Yarın maçımız var. Orhan Hoca ile hazırlanacağız. Bunlar beş dakikada olacak işler değil. Bizim amacımız bugünü halledelim değil. Galatasaray'ın yarınlarını çözecek bir çözüm üzerinde çalışıyoruz." şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr