Mustafa Denizli’nin “istifa” kararıyla Galatasaray’da dün sıcak saatler yaşandı. Denizli, öğlen Florya’ya geldi ama antrenmana çıkmadı. Tecrübeli çalıştırıcı, eşyalarını toplayıp futbolcularla vedalaşırken, “Bazı şeyleri yapmayı başardık, bazı düşündüklerimizi ise gerçekleştiremedik. Kariyerime Galatasaray’da başladım ama camiamın önünü açabilmek adına ayrılık kararını almak zorundayım. Hepiniz hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

BAZI İSİMLER RAHATSIZ ETTİ
Denizli’nin istifasında bazı yöneticilerle yıldızının barışmaması rol oynadı. İtalya’da kaybedilen tur sonrası bazı idarecilerin “Bu Lazio’yu her takım elerdi” sözleri bardağı taşırdı. İşte yaşananların perde arkası:
- Bir grup yöneticinin, Sneijder’in Trabzon maçında yedek bırakılması ve 11’in sürekli değişmesi gibi “taktik” kararları eleştirmesi Denizli’nin kulağına gitti.

FLORYA YASAĞI ORTAM GERDİ
- Denizli, Florya’ya hiçbir yöneticinin gelmesini istemedi. Denizli’nin, Futbol Direktörü Cenk Ergün’ü Florya’dan TT Arena’ya “sürgün” etmesi yönetimin sabrını taşırdı.
- Bazı yöneticiler, Denizli’nin yardımcı antrenörü olmamasını “mantıksız” buluyordu.
- Bir grup idareci, Mustafa Hoca’nın yönetimi “iğneleyici” sözlerinden duyduğu rahatsızlığı Başkan Dursun Özbek’e açıkça ifade etti.

YÖNETİM İKİYE BÖLÜNDÜ
- Denizli tartışmaları yönetimi ikiye böldü. Bir grup, kulübün şartlarını dikkate alıp Denizli’nin arkasında dururken, bazı isimler yolların ayrılması gerektiğini dile getirdi.
- Denizli, söz verilmesine karşın devre arasında sadece 2 transfer yapılmasına içerledi.
- Burak’ın satılması, Mustafa Denizli’nin konsantrasyonun tamamen bozdu.
- Mustafa Denizli’ye danışılmadan, altyapının başına Jan Olde Riekerink’in getirilmesi ipleri tamamen gerdi.
- Bazı yöneticilerin, Denizli’nin yerine yeni hoca arayışında olduğunun medyaya yansıması tecrübeli çalıştırıcıyı rahatsız etti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr