En popüler akıllı telefon serilerinden biri olan iPhone’un sıradaki modeline ilişkin yeni bir görüntü ortaya çıktı. Sonbahar döneminde duyurulacağı düşünülen iPhone 7 işte böyle görünecek.
iPhone 7 görüntüsü!
Henüz daha iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modelleri güncelliğini yitirmemişken iPhone 7’den yeni bir görüntü ortaya çıktı. Tayvan merkezli Catcher Technology’den sızan görüntü sıradaki iPhone modelini işaret ediyor.


İlgili firma, Apple’ın önemli tedarikçilerinden biri. Ürünlerin gövdesini üretme konusunda geçmiş dönemlerde Apple ile çalışan firma sıradaki iPhone modelini gövdesini sızdırmış olabilir. İlgili fotoğrafı haberimizin altından görebilirsiniz.
Fotoğrafta belli olan tek detay cihazın arka yüzeyi. Tasarım anlamında iPhone 6 ailesine oldukça benzediğini söylemek mümkün. Ancak ufak farklar dikkat çekiyor. Bu farklardan en önemlisi anten çizgilerinin yer değiştirmiş olması. Eğer bu fotoğraf doğruysa, iPhone 7 modelinin anten bölgesi telefonun üst ve alt köşelerine taşınacak. Daha önce de anten çizgileri üst ve alt bölgede konumlandırılıyordu ancak plastik çizgiler daha belirgin bir şekilde konumlandırılıyordu.
iPhone 7 için henüz daha oldukça erken. Şimdilik öncelikle merak konusu Apple’ın 21 Mart tarihinde düzenleyeceği etkinlik. Bu etkinlikte Apple’ın uygun bir iPhone modeli duyurması bekleniyor. Bu telefonun iPhone SE olarak adlandırılacağına dair güçlü iddialar mevcut. iPhone 7 hakkındaki gelişmeleri önümüzdeki dönemde takip edip sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Deadpool, Iron Man’i Mağlup Etti!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr