Bugün sıcaklık değerleri son günlerde gördüğümüz en üst seviyeye ulaşacak. İstanbul'da sıcaklığı 30 dereceye ulaşması bekleniyor. Akşam saatlerinde ise yağmur bekleniyor. 

Balkanlar üzerinden ilerleyen yoğun bir bulut kümesi var. İlerleyen saatlerde bu Trakya'yı etksi altına alacak. Edirne Kırklareli arasında önümüzdeki saatlerde yağışın başlaması bekleniyor. 

İstanbul bugün yer yer yağmur alsa da hava sıcaklığı 30 derece, hissedilen sıcaklık ise 32 derece olacak.

Yarın da aralıklarla yağmur geçişleri olacak ancak hava sıcaklığında belirgin bir düşüş yok. Sıcaklık 27 derece, hissedilen sıcaklık ise 29 derece.

Hafta sonuyla birlikte sağanak yağışlar gidiyor, gökyüzü parçalı bulutlu.

Yeni haftayla birlikte sıcaklıklarda düşüş bekleniyor. Önümüzdeki hafta çarşamba günü termometreler 22 dereceyi gösterecek, hissedilen sıcaklık ise 23 derece olacak.

SICAKLIKLAR ARTACAK

Ülke genelinde 1 ila 3 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Kırklareli, Sakarya, Artvin, Ardahan, Van, Hakkari
çevreleri ve İstanbul'un kuzeybatı ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr