Beyoğlu, Örnektepe Mahallesi, Etibank Caddesi üzerinde bulunan bir telefon bayisi saat 19.30 sıralarında yüzleri maskeli 3 soyguncu tarafından soyuldu.
Alınan bilgiye göre 3 soyguncu caddenin yoğun olduğu iş çıkış saatlerinde telefon bayisine geldi. Ellerinde pompalı tüfek ve tabanca olan iki soyguncu çalışanları etkisiz hale getirdi. Diğeri ise bu esnada kasada bulunan yaklaşık 2 bin TL parayı ve teşhir için vitrinde bulunan 12 adet telefonu aldı.

KORKU DOLU ANLAR

Dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Çalışanlara silah çeken soyguncular vitrinde bulunan telefonları yanlarında getirdikleri poşete doldurdu. Hırsızlar mağaza içerisinde bir el ateş ettikten sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis istendi. Polis zırhlı araba ile dükkan önünde güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme polisleri ise mağaza içerisinde suç delili aradı. Bu esnada soygun anında içeride olan çalışanları yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Güvenlik kamerası görüntülerini alan polis soyguna karışan 3 soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr