Olay, Bahçelievler'de önceki gün saat 17.00'da meydana geldi. İddiaya göre, Ümüt Polat (36) alışveriş yaptığı sırada, yanından telefonla konuşarak geçen kişinin küfür ettiğini duydu. Bunun üzerine bu kişiye 'küfür etme' şeklinde uyarıda bulundu. Uyarıya sinirlenen kişi ile Ümüt Polat arasında tartışma çıktı. 

YERDEYKEN DE ATEŞ ETTİ

İtişmelere dönüşen tartışma sırasında tabancasını çeken kişi, Polat'ı vurdu. Çevredekilerin korkulu anlar yaşadığı saldırıda, saldırgan önce   Ümüt Polat'ın bacağına ateş etti. İki çocuk babası Polat acılar içinde yere yığıldı. Bir kez daha silahını doğrultan şüpheli Polat'ı kalçasından da vurdu. Saldırgan Ümüt Polat'ı vurduktan sonra beline tabancasını koydu ve sakince yoluna devam etti. Polat ise çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tüm bu yaşananlar da alışveriş merkezinin güvenlik kameları tarafından saniye saniye kaydedildi. 

"ŞÜPHELİNİN BİRAN ÖNCE YAKALANMASINI BEKLİYORUZ"

Olayın görgü tanığı Serkan Demir yaşananları anlattı. Demir, "Müşterimiz patates soğan aldığı sırada, caddede de bir kişi telefonda yüksek sesle küfür ederek konuşuyor. Arkadaşımız onu uyarıyor ve yaptığı şeyin yanlış olduğunu söylüyor. Yaşanan arbededen sonra da adam tabancayla kendini uyaran arkadaşımızı vuruyor. Silah sesinin ardından marketten çıkıp durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdim. Arkadaşımızı hastaneye kaldırdılar, hayati tehlikesi yok. Şüphelinin biran önce yakalanmasını bekliyoruz" dedi. 

POLİS SALDIRGANI ARIYOR

Polis olayın ardından kayıplara karışan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr