Operasyona Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Organize Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele, Siber Suçlarla Mücadele, Uyuşturucu İle Mücadele ve Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekiplerinden yaklaşık 650 polis katıldı. Yapılan operasyon kapsamında Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Esenyurt, Arnavutköy, Küçükçekmece, Bağcılar, Başakşehir ve Avcılar ilçelerinde bulunan 22 adrese baskın düzenlendi.
 
1 MİLYON PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Operasyon kapsamında 13 şüpheli gözaltına alınırken, toplam 1 milyon paket kaçak sigara, yazılı ve basılı çeşitli örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Gözaltına alınan 13 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

OPERASYON HAVADAN - YERDEN POLİS KAMERASINDA

Yapılan operasyon helikoptere yerleştirilen kameralarla havadan, operasyonların sürdüğü adreslerde de polisin el kameralarıyla kaydedildi.

Ekiplerin bir iş merkezine girmeleri ile başlayan görüntülerde özel harekat ekipleri binaların çatılarını kontrol etmesi görülüyor. Baskın yapılan adreslerin çevresinde TOMA ve zırhlı olarak tabir edilen Akrep araçlarının güvenlik önlemi aldığı görülüyor. Özel Harekat ekiplerinin adreslere girişleri, aramalar ve sigaraların bulunduğu anlar kamera kaydına yansıdı. Gözaltına alınan şüpheliler sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr