İstanbul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Yenibosna semtinde patlama meydana geldi. Yenibosna'daki patlama 75. Yıl Polis Merkezi'ne yakın bir bölgede yaşandı. Patlamanın şiddetiyle çevredeki araçlar ve binalar büyük hasar gördü.

PATLAMADA 1'İ AĞIR 5 YARALI VAR, SALDIRI BOMBA YÜKLÜ MOTOSİKLETLE DÜZENLENDİ

Patlamada, ilk bilgilere göre biri ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Olay yerinde çok sayıda ambulans ve itfaiye bulunuyor. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada saldırının bombalı bir motosikletle gerçekleştirildiğini duyurdu.

Bahçelievler ilçesi Fatih caddesinde bombalı motosikletin patlatılması sonucu,ilk tespitlere göre biri ağır, beş vatandaşımız yaralanmıştır.

— Vasip Şahin (@vasipsahin) 6 Ekim 2016

SALDIRIDAN YENİ GÖRÜNTÜLER - VİDEO

SİYAH KASKLI BİR KİŞİ KAÇTI

Görgü tanıkları patlamanın hemen ardından siyah kasklı bir kişinin bölgeden kaçarak uzaklaştığını söyledi. Görgü tanıkları, patlamanın 150 - 200 metre uzaktan şiddetle hissedildiğini ifade ediyor.

YENİBOSNA'DAKİ SALDIRI DEHŞETİNİN GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO

Yenibosna'daki saldırısında araçlar hurdaya döndü... İşte patlamadan çarpıcı fotoğraflar

AYNI KARAKOLA 2012'DE DE SALDIRI OLMUŞTU

Yenibosna'daki 75. Yıl Polis Merkezi 2012 yılında da saldırının hedefi olmuştu. Karakola iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş, 2 polis yaralanmıştı.

BOMBALI SALDIRIDAKİ '10 DAKİKA' DETAYI - VİDEO



Saldırıya ilişkin çarpıcı bir detayı paylaşan görgü tanığı Metin Ali, patlamanın yaşandığı caddeye yakın iki okulun olduğu ve patlama şayet 10 dakika sonra meydana gelmiş olsaydı öğrencilerin eve dönüşünde bir facianın yaşanabileceğini aktardı.

Yenibosna'daki saldırıyı görgü tanığı anlattı: Karakoldan duman çıktığını gördüm VİDEO 

Yenibosna'daki patlamadan hemen sonraki anlar kamerada - VİDEO

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr