Almanya Bundesliga takımı Darmstadt’dan terörist gruplarla bağlantısı olduğu iddialarıyla gönderilen ve G.Antepspor’la anlaşan Tunuslu futbolcu Anis Ben-Hatira’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la tanışma hayali gerçek oldu.

Alman ekibi tarafından sözleşmesi feshedildikten sonra Gaziantepspor’a transfer olan Tunuslu futbolcu, şehre gelişinin ardından en büyük hayalinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yan yana gelmek olduğunu belirtmişti. Erdoğan’ın önceki gün gerçekleştirdiği Gaziantep mitingi öncesinde tam kadro havaalanında bekleyen Gaziantepsporlu futbolcular arasında bulunan Ben-Hatira’nın elini sıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ükemize hoş geldin kardeşim” dedi.

Bunun üzerine Ben-Hatira da, “Sizin gibi bir liderle tanışmak benim için inanılmaz mutluluk verdi, sizi seviyoruz, Dünyadaki Müslümanların liderisiniz” ifadelerini kullandı. Almanya’daki ‘Selefi’ gruplarla bağlantılı bir yardım derneğine üye olduğu Der Spiegel başta olmak üzere Alman basınınca ortaya çıkarılan ve ardından kulübünden gönderilen Tunuslu Anis Ben-Hatira, o günlerde hakkında verilen karara tepki göstererek, “Gerçekten bunun gözümü korkutacağını mı sandınız?” açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr